Word onze sponsors

Word een Sponsor van Dorperkermis in Neeroeteren!

Dank u voor uw interesse in het ondersteunen van de Dorperkermis in Neeroeteren. Als sponsor speelt u een cruciale rol bij het voortbestaan van dit geliefde evenement, waarbij jong en oud, vier dagen lang gratis kunnen genieten van muziek, optredens en gezelligheid.

Waarom Sponsoren?

De Dorperkermis is een essentieel onderdeel van ons dorp Neeroeteren. Het is een vierdaags feest dat mensen samenbrengt, de lokale economie stimuleert en een gevoel van verbondenheid creëert. Door te sponsoren, draagt u direct bij aan het behoud van deze traditie en zorgt u ervoor dat het voor iedereen toegankelijk blijft.

Uw Steun, Onze Dankbaarheid

Als sponsor van de Dorperkermis ontvangt u niet alleen onze oprechte dankbaarheid, maar profiteert u ook van zichtbaarheid en erkenning. Uw bedrijfsnaam zal worden tentoongesteld op onze website, sociale media, LED screen en tijdens het evenement zelf, waardoor u exposure krijgt bij een breed publiek.

Hoe te Sponsoren

Het sponsoren van de Dorperkermis is eenvoudig. Neem gewoon contact met ons op via het onderstaande formulier en ons team zal u graag voorzien van alle benodigde informatie. Samen kunnen we ervoor zorgen dat dit jaarlijkse festijn blijft voortbestaan en blijft bijdragen aan het welzijn van ons Dorp.

We kijken er naar uit om met u samen te werken en uw steun te verwelkomen. 

Dank u voor uw overweging om een sponsor te worden. Samen kunnen we de Dorperkermis laten bloeien en het hart van ons dorp Neeroeteren versterken.